Iepure umplut la cuptor

Iepure umplut la cuptor

Ingrediente:
1 iepure
300g orez
2 cepe
2 morcovi
300g maruntaie de pasare
sare, piper, boia
200g cascaval ras
200g maioneza
200g pesmet
1 legatura ceapa verde
Mod de preparare:
Se fierb maruntaiele de pasare cu sare si piper. Se toaca marunt. Se amesteca maruntaiele cu ceapa cruda si verde, morcovul maruntit, orezul, cascavalul ras, maioneza si pesmetii maruntiti. Se umple iepurele si se pune la cuptor.
Serviti cu placere!

Reteta propusa de: Mariana Guzo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>