Coltunasi cu visine

Coltunasi cu visine

Ingridiente:
2 cani faina

1/2 cana lapte
1/3 cana apa
putina sare
2 oua
Pentru umplutura:
600 g visine din compot sau dulceata fara samburi.

Mod de preparare:
Se prepara aluatul:
se pune faina, se adauga sare, oua, lapte si apa, se amesteca si se framanta aluatul. Se imparte in 4 parti egale. Se framanta pe rand. Se ia prima bucata, se framanta aluatul, se intinde subtire si se decupeaza rondele cu paharul. In fiecare rondel se pune putina implutura si se inchide. Se pun la fiert pentru 10 minute in apa clocotita. Se servesc cu zahar.

Reteta propusa de: Mariana Guzo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>